• Premium Wood

Met Premium Wood wordt de gevel een unieke eyecatcher!

  • 15 jaar productgarantie

premium Wood essen gevelbekleding luxe bungalow

Premium Wood

Ben jij op zoek naar een prachtige houten gevel die je helemaal kunt aanpassen aan de wensen en eisen van het project? Wil je een gevel die jarenlang mooi blijft en die weinig onderhoud nodig heeft? Dan is Premium Wood precies wat je zoekt. Het hout uit deze collectie is van een premium kwaliteit. Dit betekent dat het hout nagenoeg geen natuurlijke gebreken zoals kwasten en scheuren heeft. Ook extreme kleurverschillen door spint komt in deze collectie niet voor. Doordat het hout thermisch gemodificeerd is blijft de gevel jarenlang mooi.

De houten gevelbekleding is verkrijgbaar in de verduurzaamde houtsoorten Radiata Pine, Essen, Fraké en Ayous en in de meest gangbare profielen zoals zweeds rabat, channelsiding, rombus, board en blind te vernagelen rabat. Maar ook een maatwerk profiel kan je door ons laten maken. Alle profielen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De meest gangbare kleuren hebben wij op voorraad liggen maar ook hier is weer alles mogelijk. Wil jij een knalroze gevel? Geen probleem. Wij maken het!

Premium Wood

  • Nagenoeg vrij van natuurlijke gebreken 
  • In iedere RAL kleur te leveren 
  • Met (semi)transparante coating verkrijgbaar 
  • Geborsteld, fijnbezaagd of geschaafd bewerkt
  • Duurzaamheidsklasse I/II
  • Brandklasse B, is mogelijk

Premium Wood wordt geselecteerd uit houtsoorten welke van nature een minimale aanwezigheid hebben van natuurlijke gebreken.

Het gevelhout wordt geïmporteerd van over de hele wereld en wordt door middel van een milieuvriendelijke bewerking verduurzaamd. Door deze verduurzaming kan het hout ook onbehandeld worden toegepast. Het hout zal dan op een mooie natuurlijke manier vergrijzen. Kan je niet wachten tot het hout deze mooie grijze kleur heeft gekregen? Koop dan Premium Wood voorgegrijsd. Deze gevelbekleding is al voorzien van een grijze coating. Daarmee ben je direct klaar.

Profielen gevelbekleding

Channelsiding profiel
Channelsiding

18×140 mm
18×185 mm

Rabat blind vernageld profiel
Blind vernageld

19×141 mm
19×185 mm

Board profiel
Board

18×68 mm
18×140 mm
18×185 mm

Zweeds rabat profiel
Zweeds rabat

26×190 mm

Triple rhombus profiel
Triple rhombus

26×130 mm

Maatwerk profiel

Wil je een maatwerk profiel? Dat is bij ons ook mogelijk!

Kleuren

Dekkend

RAL kleur dekkend

Semi-transparant

Semi-transparant

Vergrijsd

Vergrijsd

Onbehandeld

Onbehandeld