Specificaties gevel

  • Product: Western Red Cedar
  • Model: Channel siding (verticale plaatsing)
  • Afmeting: 18 x 144 mm
  • Behandeling: Geschaafde zichtzijde, verder onbehandeld
  • Duurzaamheid: Klasse I

Pure Wood

Over HIB Gevels; jouw specialist voor Western red cedar gevelbekleding

Met 60 jaar ervaring in hout is HIB Gevels een nieuwe naam die voortkomt uit het zusterbedrijf Houtimport Best, een toonaangevende importeur van hardhoutspecialiteiten die in 1960 werd opgericht. Houtimport Best heeft zich al vele jaren bewezen als dé specialist op het gebied van hout. Vanwege het succes dat Houtimport Best heeft behaald met houten gevelbekleding, is HIB Gevels ontstaan. Met HIB Gevels kunnen we ons nu volledig richten op deze specialiteit.

Het team van HIB Gevels brengt de opgebouwde kennis en expertise van vele jaren over naar het nieuwe merk, met als doel de markt op het gebied van gevelbekleding nog beter te bedienen. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige gevelproducten door middel van een onderscheidend assortiment en relevante kennis. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de behoeften van onze klanten optimaal te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.

Bij HIB Gevels staat kwaliteit voorop. We streven naar duurzame relaties met onze klanten en willen alleen producten van de hoogste kwaliteit bieden. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en voldoet aan de strengste normen en eisen op het gebied van esthetiek, duurzaamheid en prestaties.

We geloven in het delen van kennis en expertise. Daarom staan we klaar om onze klanten te adviseren en te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over hun gevelbekledingsprojecten. Of het nu gaat om technische specificaties of stijl advies; ons team staat klaar om je te helpen en te zorgen voor een succesvol resultaat.

Met HIB Gevels hebben we ons volledig toegewijd aan het leveren van hoogwaardige gevelproducten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We kijken ernaar uit om samen te werken met architecten, aannemers en huiseigenaren om prachtige en duurzame gevels te realiseren die een statement maken.

Benieuwd naar onze producten?

Vraag dan nu een MONSTER aan of neem CONTACT op voor de mogelijkheden!