Bezoek HIB Gevels op de vakbeurs Gevel in de jaarbeurs

Wil je gericht advies en houten gevelbekleding in het echt zien? Van 31 mei t/m 2 juni zijn wij te vinden op de vakbeurs Gevel in de jaarbeurs in Utrecht. Bij onze stand zullen wij ons ruime assortiment aan houtsoorten voor jou tentoonstellen. Ben je benieuwd? Kom dan langs! Schrijf je in.

Waar staan wij? 04.D029

Wij zijn te vinden in de jaarbeurs in Utrecht. De volledige beurs is te vinden in hal 3 en 4 van het jaarbeurscomplex. Wij zullen van 31 mei t/m 2 juni op 04.D029 met onze stand staan. De jaarbeurs is zowel met de auto als met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Kom je met de auto? Voorkom lange wachtrijen bij het parkeren en reserveer voorafgaand je bezoek alvast een parkeerplaats. Hal 3 en 4 liggen het dichtste bij P4. Houd hier dus rekening mee als je met de auto komt. Via entree west kan je het jaarbeurscomplex gemakkelijk binnenlopen.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan je de bordjes vanaf Utrecht Centraal volgen om op het jaarbeursplein te komen. Vervolgens staat hier duidelijk aangegeven welke kant je op moet om hal 3 en 4 te bereiken.

Wat houdt de vakbeurs Gevel in?

Gevel 2022 is een beurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil. Door deze vakbeurs te bezoeken krijg je niet alleen inspiratie van gevels die mooi kunnen zijn voor jouw kantoor of pand, maar word je ook op de hoogte gesteld van alle nieuwe duurzame ontwikkelingen. De beurs is onderverdeeld in vier verschillende subthema’s; Tech, Nature, Art & History en Future.

HIB Gevels vindt zichzelf terug in Nature en Future. Nature omdat wij ons bezig houden met duurzame materialen en houtsoorten. Hierdoor bieden wij gevelbekleding aan die duurzaam en milieuvriendelijk is. Daarnaast richten wij ons op Future, omdat onze gevelbekleding flexibel in gebruik is. Welke vorm het pand of kantoor ook heeft, wij kunnen de gevelbekleding volledig customizen aan de hand van de wensen van de klant.

Op de gevel vakbeurs worden daarnaast lezingen en exposities georganiseerd. Houdt de site van Gevel 2022 goed in de gaten om hiervoor in te kunnen schrijven of te registreren.

Voor wie?

De vakbeurs Gevel is voor iedereen die inspiratie op wil doen naar gevelbekleding. Of je nu je kantoor, je huis of winkelpand wil laten bekleden. Op de beurs is er voor ieder wat wils. Bovendien zijn er op de beurs verschillende leveranciers te vinden die elk hun eigen specialiteit hebben.

HIB gevels heeft vier speciale soorten houten gevelbekleding;

  • Thermic wood, bestaande uit naaldhout dat door de natuurlijke kenmerken zorgt voor een robuuste uitstraling.
  • Premium wood, bestaande uit diverse houtsoorten die een grof, donker en chic uiterlijk geven.
  • Pure wood, is een van nature duurzaam houtsoort. Het heeft dan ook een hele natuurlijke kleur en hoeft niet bewerkt te worden.
  • Special wood, is gevelhout van verschillende series. Deze soort kan zowel binnen als buiten worden aangebracht als gevelbekleding.

Thermic wood en premium wood zijn beide thermisch gemodificeerd. Pure wood en special wood zijn uit nature al duurzaam en hebben geen houtbewerkingstechniek achteraf.

Pure Wood - gevelbekleding leverancier

Schrijf je nu in

Hebben wij jouw interesse gewekt? En wil je onze speciale houtsoorten in het echt voelen en bekijken? Wil je gericht advies over gevelbekleding? Kom dan langs bij HIB Gevels op de gevel vakbeurs! Schrijf je hieronder via de button in.